CNC-operator/Programmeur

38 uur MBO Barneveld

Is dit jouw baan?

Solliciteren

Voor jou

  • Nog geen ervaring met programmeren, wij kunnen dit je leren!
  • Goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Een zeven maanden contract en de intentie op een langdurige samenwerking
  • 200 vakantie-uren bij een 38-urige werkweek
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km

Van jou

  • Jij hebt een technische opleiding op MBO-niveau afgerond.
  • Je bent in bezit van een VCA certificaat of volgt hiervoor een opleiding.
  • Ervaring als interieurbouwer, meubelmaker of scheepsbouwer is een pluspunt voor deze functie.
  • Het zou geweldig zijn als je al ervaring hebt met het bedienen van CNC-machines.

Je vertaalt de digitale technische tekeningen naar hoogwaardige producten. Je hebt een passie voor het maken van mooie dingen en werkt graag met hout. Jouw gevoel voor hout en oog voor perfectie zorgen voor een uitstekende afwerking. Daarnaast ben je in staat om je volledige aandacht te richten op je werk waarbij hoge kwaliteit centraal staat. Met enige regelmaat ga je mee met het montageteam op locatie om de trappen met hout af te werken.

 

 

Dianne

HR & Office Manager

Benieuwd hoe jouw dag eruit gaat zien? Hier is een sneak peak!

Op vrijdagen krijg je een vliegende start van het weekend, want de werkdag eindigt om 14:15 uur! Tijd voor een gezellige vrijdagmiddagborrel met collega’s, vaak opgevrolijkt met lekkernijen van de Big Green Egg. Dat is alleen nog niet alles! We organiseren minstens twee keer per jaar te gekke bedrijfsuitjes waarbij flink wordt uitgepakt. Ook wordt er 1 keer per maand een heerlijke lunch geregeld.

 

7:00 Start de dag! Beginnen met een overleg met het team om de dagelijkse doelen en projecten te bespreken. Voorbereiden van de werkplek en opstarten van de CNC machines. Controleren van tekeningen en stuklijsten voor de projecten van de dag.
9:30 Even een kwartier ontspannen en een kop koffiedrinken met collega's.
9:45 Aan de slag met zaag-, boor-, en freeswerk aan de hand van de projectplanning. Tussendoor het uitvoeren van kwaliteitscontroles om de precisie en kwaliteit van het werk te waarborgen.
12:30 Tijd voor lunch! Neem even een pauze en geniet samen met je collega's van een lekker hapje.
13:00 Voortzetten van de CNC werkzaamheden, eventueel beginnen aan nieuwe onderdelen voor de projecten. Af en toe deelnemen aan korte meetings of trainingen voor doorgroeimogelijkheden of om nieuwe technieken te leren.
14:45 Laatste pitstop van de dag! Neem even de tijd om te relaxen en op te laden.
15:00 Afronden van de lopende projecten en voorbereiden van de werkplek voor de volgende dag. - Schoonmaken en onderhouden van de CNC machines.
16:00 Einde van de reguliere werkdag, tijd om naar huis te gaan!

Jij bent enthousiast over nauwkeurigheid en precisie. Door je liefde voor hout en streven naar perfectie lever ga je voor uitstekende afwerkingen. Bovendien kun je je volledig focussen op werk waarbij kwaliteit voorop staat.

Check deze topper: een van onze CNC-machines!

cnc operator vacature

Ontdek wat jij kan creëren met de CNC-machine!

Persoonskenmerken:

Klinkt dit als iets voor jou en zie je jezelf terug in deze kwaliteiten? Aarzel dan niet om snel contact met ons op te nemen! We kijken ernaar uit om van je te horen.

Solliciteren

Kan ik je helpen?

Dianne

HR & Office Manager

Neem contact met mij op

Heb je een vraag voor mij over een van onze projecten, of over EeStairs in het algemeen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem binnen enkele werkdagen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan